Zomer

Activiteiten.

 

Sauerland in de zomer

In de zomer is Sauerland een fijne bestemming voor een vakantie met kinderen. Gezien de afstand is de reistijd relatief kort. Bovendien is er voor kinderen veel te beleven in Sauerland. Op de grote stuwmeren kun je zwemmen,zeilen en surfen. Het heuvelachtige gebied leent zich voor urenlange wandelingen. Er zijn verschillende kastelen, waarvan sommige zijn opengesteld voor publiek. Heb je zin in een dagje plezier met het hele gezin, dan kun je terecht in het pretpark Fort Fun bij Bestwig-Wasserfall of het Wild- und Freizeitpark bij Willingen.

 

Panorama Erlebnis Brücke
Geniet op een sportieve manier op 20 meter hoogte van het adembenemende uitzicht op het Bikepark Winterberg, de bobsleebaan, het skigebied Kappe, de zomerrodelbaan in Winterberg de St. George skischans en nog veel meer. Op het natuurbelevenispad leert u het bos en zijn bewoners kennen en kunt u de wereld zoals een vogel bekijken.

Zomerrodelbahn
De spanning stijgt wanneer u met razende snelheid 700 meter de berg af roetst. U bepaalt zelf op een eenvoudige manier de snelheid. Hendel naar voren is remmen en hendel terug is gasgeven. Een lift brengt u in de slee terug op de heuvel. In de winter afhankelijk van het weer is de rodelbahn geopend.

Kletterwald Winterberg
Klimmen en balanceren tussen hemel en aarde op een spannend evenwichtparcours op één tot elf meter hoogte. Spanning en plezier voor zowel kinderen als volwassenen.

Bikepark Winterberg
Het grootste en meest veelzijdige bikepark voor de mountainbikers in Duitsland met negen kilometer aan professioneel aangelegde hellingen. Voor uw plezier of onder begeleiding uw rijtechniek te verbeteren. Stoeltjeslift of T bar brengt u naar boven. Geen mogelijkheid om je eigen fiets mee te nemen? Fietsen en beschermende kleding zijn ook te huur.

Bobsleebaan
Trakteer uzelf op de uitzonderlijke kick en ga met een ervaren bob piloot met een snelheid van 130 kilometer per uur 1.600 meter naar beneden. Ervaar de sensatie van 60 seconden lang in een originele bobslee.

 

In de golfwereld van het Sauerland zijn er veel golfbanen waar u een heerlijke partij golf kunt spelen. Het typerende heuvellandschap aakt het golfspel nog aantrekkelijker en spannender. Geniet van alle rust en natuur tijdens uw favoriete sport.

 

Golfbanen in de omgeving.
Golfclub Winterberg 
Naast het Landal-park ligt de 9-holes golfbaan van Golfclub Winterberg. De fairways zijn omringd door veel bomen en bos; een ideale locatie voor een partij golf! Bij de golfbaan is ook een driving range aanwezig.

 

Golfclub Schmallenberg 
Golfen in het land van de 1000 heuvels; bij Golfclub Schmallenberg vindt u dan de perfecte 18 holes par 72 golfbaan. U kunt direct de baan op of maak gebruik van de 6 holes korte baan of de vele oefenfaciliteiten.Ook kunt u les krijgen van één van de instructeurs van de Golf Acadamy.

 

Golfclub Brilon
Op de uitgestrekte golfbaan van Golfclub Brilon kunt u zich de hele dag vermaken. De 9 holes golfbaan ligt in de buurt van op U te wachten. De oefenfaciliteiten geven u demogelijkheid om het golfspel te verbeteren.

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

09.10 | 08:16

Het was weer een erg geslaagd motorweekend.
Dankzij het mooie weer en zeker ook de gastvrijheid van Irene en Kees.

Bedankt en groeten,
Hans, Johnny en Paul

...
21.06 | 17:24

leuk!! ga naar Achensee. groeten aan Kees.

...
13.02 | 17:09

Kees en Irene we hebben een mooi weekendje gehad we komen volgend jaar zeker weer.bedankt voor alles gr fam glas het was top

...
13.01 | 21:38

verhuurt u deze ook van vrijdag 8 februari - dinsdag 13 februari 2018. Prijs???

...
Je vindt deze pagina leuk